Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
golias uvařil 12. 9. 2010 11:02 Bramborový krém se sušenými houbami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 8. 2010 11:48 Bramborový krém se sušenými houbami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 8. 2010 11:48 Bramborový krém se sušenými houbami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík