To chce klid! Rozhoupaný žaludek, účinky tučného jídla a alkoholu a silné emoce zklidní lehká polévka. Hotová je hned
Tajemství trvanlivosti bramborového salátu: Jak dlouho zůstane v kondici, neovlivňuje majonéza, ale jiná ingredience
Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:44 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:43 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Segedínský utopenec podle Ostravskeho Gastrošefa: Vylepšená klasika voní paprikou a je skvěle kyselá po zelí
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle