Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:44 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:43 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2010 10:41 Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Babiččiny plněné rohlíčky: Křehké cukroví s máslovým krémem božsky chutná, důležité je předem správně připravit formičky