Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
JitkaR uvařila 30. 1. 2013 08:26 Broskové řezy se šlehačkou a praženými mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JitkaR uvařila 30. 1. 2013 08:26 Broskové řezy se šlehačkou a praženými mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JitkaR uvařila 30. 1. 2013 08:26 Broskové řezy se šlehačkou a praženými mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jednoduché punčové řezy jako z cukrárny: Jsou krásně šťavnaté, vláčné i voňavé a díky tomuto receptu je zvládne každý
17 foto Dokud peču, žiju, říká Iva Trhoňová, která je upoutána na vozík, přesto vydává kuchařky, fotí a vymýšlí nové recepty
Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány