Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Bibinka uvařila 22. 11. 2011 17:00 Broskvovo-banánová přesnídávka 0 0 Zobrazit detail Broskvovo - banánová přesnídávka Okomentovat
Bibinka uvařila 22. 11. 2011 16:59 Broskvovo-banánová přesnídávka 0 0 Zobrazit detail Broskvovo - banánová přesnídávka Okomentovat
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar