7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
mika59 uvařila 18. 5. 2016 14:16 Bylinkové knedlíky ze starších rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 5. 2016 14:16 Bylinkové knedlíky ze starších rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 5. 2016 14:16 Bylinkové knedlíky ze starších rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Jak doma vyškvařit sádlo a získat křupavé škvarky: Pomůže jedna obyčejná surovina a správný výběr sádla