Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
maris uvařila 7. 9. 2010 11:18 Celerové lívance s jablečno-brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 9. 2010 11:18 Celerové lívance s jablečno-brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 9. 2010 11:18 Celerové lívance s jablečno-brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavný Krtkův dort slaví 20 let. Pojďte společně oslavit toto kulaté výročí soutěží o 100 narozeninových balíčků