Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Irule uvařila 24. 3. 2014 19:25 Celerovomrkvová pomazánka od Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 24. 3. 2014 19:25 Celerovomrkvová pomazánka od Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 24. 3. 2014 19:25 Celerovomrkvová pomazánka od Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody