Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
tejaja uvařila 2. 12. 2011 16:00 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 12. 2011 15:59 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 12. 2011 15:59 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polský chlodnik: Osvěžující polévka z červené řepy voní okurkami a koprem a díky vajíčkům skvěle zasytí