Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:35 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:35 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:32 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:31 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat