Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:35 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:35 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:32 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:31 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
5 foto „Ke kontroverznímu dortu Popelník dáváme žvýkačku. Lidé nám psali, že už jsme to přehnali,“ říká známá cukrářka Šárka Divácká
Ovesná kolečka s avokádovou čokoládou (last minute cukroví) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Vareniste.cz 45 min