Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 19. 3. 2013 18:27 Cizrnová pomazánka s grilovanou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 3. 2013 18:27 Cizrnová pomazánka s grilovanou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 3. 2013 18:27 Cizrnová pomazánka s grilovanou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sýrovo-kuřecí placičky: Nádherně šťavnaté a na povrchu mírně křupavé placičky jsou úžasně aromatické díky správnému sýru
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka