Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Kaczik uvařila 23. 7. 2013 14:47 Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 7. 2013 14:46 Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 7. 2013 14:43 Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 7. 2013 14:41 Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 7. 2013 14:37 Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Kaspressknödel: Sýrové knedlíky z tyrolského Kaiserwinklu chutnají výborně samotné i ve vývaru
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat