Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Colombo65 uvařil 4. 12. 2010 10:15 Dědkův vánoční pstruh 0 0 Zobrazit detail Dědkův vánoční pstruh Okomentovat
Colombo65 uvařil 4. 12. 2010 10:15 Dědkův vánoční pstruh 0 0 Zobrazit detail Dědkův vánoční pstruh Okomentovat
16 foto Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý