Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 11:51 Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Domácí tatarka Okomentovat
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 11:49 Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Domácí tatarka Okomentovat
Rychlý cuketový guláš s kečupem a sójovkou: Lehké letní jídlo chutná báječně s těstovinami i jako příloha k masu
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech