Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
RubyRom uvařila 8. 5. 2018 14:16 Dort z lázeňských oplatek s nutelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Dort z lázeňských oplatek s nutelovým krémem Okomentovat
7 foto Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
4 foto Holka u plotny radí: Jak na domácí bake rolls aneb Chlebové křupinky ze staršího pečiva skoro bez práce a skoro bez peněz
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření