Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2013 17:47 Drůbeží pečené kouličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2013 17:47 Drůbeží pečené kouličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2013 17:46 Drůbeží pečené kouličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2013 17:46 Drůbeží pečené kouličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2013 17:46 Drůbeží pečené kouličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků