Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
savlinka uvařila 11. 4. 2016 13:02 Fazolky na smetaně s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 24. 6. 2015 16:23 Fazolky na smetaně s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 16. 1. 2014 18:36 Fazolky na smetaně s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto „Mekáč“ před 30 lety: Šílené fronty, hamburger za 19 korun a Bartoška na slavnostním otevření. Vzpomínáte?
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář