Bramboračka s čerstvými houbami má nezaměnitelnou chuť a mimořádnou vůni, jen je třeba zvolit ty správné houby
I na pražském letišti je možné se najíst poměrně levně. Lákadlem je místní jídelna, fastfoody i plzeňská restaurace
zizalka uvařila 29. 8. 2016 16:49 Grilovaná cuketa zapečená s rajčaty a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 29. 8. 2016 16:49 Grilovaná cuketa zapečená s rajčaty a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků