Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Danca uvařila 24. 8. 2013 16:15 Houbové krokety "Když houby nerostou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 24. 8. 2013 16:15 Houbové krokety "Když houby nerostou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 24. 8. 2013 16:15 Houbové krokety "Když houby nerostou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo