Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Drahos z kamene uvařil 12. 2. 2016 11:02 Hovězí na houbách a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 12. 2. 2016 10:47 Hovězí na houbách a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 12. 2. 2016 10:47 Hovězí na houbách a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 12. 2. 2016 10:47 Hovězí na houbách a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární