Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
mirca75 uvařila 2. 5. 2011 14:02 Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 2. 5. 2011 14:02 Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák