Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
davidstaufcik uvařil 26. 8. 2024 10:31 Hruškový džem s badyánem a skořicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 26. 8. 2024 10:31 Hruškový džem s badyánem a skořicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 26. 8. 2024 10:31 Hruškový džem s badyánem a skořicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 26. 8. 2024 10:31 Hruškový džem s badyánem a skořicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky