Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
maris uvařila 26. 1. 2014 12:55 Husí játra na cidru s jablkovou rýží se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 26. 1. 2014 12:55 Husí játra na cidru s jablkovou rýží se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 26. 1. 2014 12:55 Husí játra na cidru s jablkovou rýží se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka
11 foto Pekařka Ludmila se inspirovala v Dánsku. Teď v pražských Vršovicích peče voňavé croissanty, křupavé bagety i skvělý chleba