Už jste ochutnali skvělou bábovku z pomazánkového másla? Voní ořechy, je vláčná, jemná a velmi snadná na přípravu
Bára natočila video s obyčejnou buchtou na plech a strhla se lavina. Himálajské řezy získaly přes milion zhlédnutí
Veruncicka uvařila před 20 hodinami Jablečný štrúdl z pivního těsta 0 0 Zobrazit detail Jablečný štrúdl z pivního těsta Okomentovat
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Brokolicová polévka je rychlá na přípravu. Nejlepší je zeleninu oblanšírovat a nevařit dlouho, výsledek překvapí skvělou chutí