Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
leenulka uvařila 21. 6. 2012 18:07 Jablkové lívanečky se skořicovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Vynikající! Okomentovat
Veroly uvařila 8. 7. 2010 07:00 Jablkové lívanečky se skořicovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Hitem sociálních sítí je tento slaný dort z kynutého těsta: Makronky z mini sýrů jej nádherně dekorují