Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Tanicka uvařila 6. 8. 2011 11:35 Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 6. 8. 2011 11:35 Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 6. 8. 2011 11:35 Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
V akci: Máslo ve slevě se vyplatí koupit ve „velkém“. Bude se hodit do cukroví, ale i zmrazené vydrží díky triku 3 v 1 až rok