Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
srettka uvařila 2. 2. 2014 18:05 Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 28. 1. 2014 12:27 Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 28. 1. 2014 12:26 Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 28. 1. 2014 12:26 Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 28. 1. 2014 12:26 Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Crema di caffè: Jak za pár minut připravit božský kávový dezert pomocí PET lahve? Podle videa to zvládne každý
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu