Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku