Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 10. 2010 20:09 Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky