REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Perníčkový svařák za 80 Kč, kremrole za 45 Kč a buchtičky s krémem lákají davy
Eliza uvařila 10. 6. 2013 21:04 Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 6. 2013 21:03 Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 6. 2013 21:01 Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
8 foto Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář