Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
hosta uvařila 5. 1. 2019 09:53 Koláč s brusinkami a mandlovými lupínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 5. 1. 2019 09:52 Koláč s brusinkami a mandlovými lupínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zrzule uvařila 19. 11. 2018 20:38 Koláč s brusinkami a mandlovými lupínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu