Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
stakul uvařila 8. 5. 2010 17:51 Koláč s kokosovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail šup s tím do teplíčka Okomentovat
stakul uvařila 8. 5. 2010 17:51 Koláč s kokosovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail ještě kafíčko chybí Okomentovat
Milinki aneb Slané buchty z Bulharska: Vláčné a nadýchané pečivo s balkánským sýrem místo tvarohu chutná božsky