Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
stakul uvařila 8. 5. 2010 17:51 Koláč s kokosovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail šup s tím do teplíčka Okomentovat
stakul uvařila 8. 5. 2010 17:51 Koláč s kokosovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail ještě kafíčko chybí Okomentovat
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka
Princ William neobědvá a hlad zahání sušenkami, večer pak často „ujíždí“ na pečeném kuřeti a vyhýbá se pálivému jídlu