Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Danca uvařila 7. 2. 2016 15:22 Koláč z litého bramborového těsta se švestkami a perníkovou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 7. 2. 2016 15:19 Koláč z litého bramborového těsta se švestkami a perníkovou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 7. 2. 2016 15:19 Koláč z litého bramborového těsta se švestkami a perníkovou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování