Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Colombo65 uvařil 23. 1. 2012 17:19 Králík na kmínu s Pancettou 0 0 Zobrazit detail Králík na kmínu s Pancettou Okomentovat
Colombo65 uvařil 23. 1. 2012 17:19 Králík na kmínu s Pancettou 0 0 Zobrazit detail Králík na kmínu s Pancettou Okomentovat
12 foto Slzy dojetí, rychlé tempo a přesolené jídlo aneb Italský souboj českých restaurací pod dohledem Zdeňka Pohlreicha