Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat