Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2023 18:21 Krkovice na zelenině z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů