Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
savlinka uvařila 11. 1. 2018 12:02 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 3. 2015 17:52 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 3. 2015 17:51 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 3. 2015 17:51 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 3. 2015 17:51 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 3. 2015 17:51 Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat