Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:14 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření
Jídelní rozmary slavných: Colin Firth miluje arabské mezze a sám připravuje indická jídla, třeba tohle kuře tandoori