Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:14 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť