Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:14 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 27. 1. 2012 09:13 Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve