Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
spagetka uvařila 30. 4. 2014 13:49 Krůtí s paprikou a pórkem na víně v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 30. 4. 2014 13:49 Krůtí s paprikou a pórkem na víně v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 30. 4. 2014 13:49 Krůtí s paprikou a pórkem na víně v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Jak na dokonalý borůvkový koláč na plech: Provoněný máslem a rumem a doplněný drobenkou chutná božsky