Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář se postaví svým kolegům z kuchařské branže.
Zdroj: Se svolením TV NOVA

Porotci soutěže MasterChef Česko se rozhodli, že změří síly se svými kolegy z branže. Podobně jako v pořadu Souboj na talíři se každý z trojice Kašpárek, Punčochář a Forejt tento víkend v Praze postupně pustí do boje se slavnými šéfkuchaři z věhlasných restaurací.

Souboj chutí i kuchařů

Dvoudenní festival, plný skvělého jídla, zajímavých zážitků a setkání s inspirativními osobnostmi, to nabízí Souboj na talíři live. Pořadatelé tvrdí, že nejlepší radou, kterou mohou fandům kvalitní gastronomie dát, je rozhodně přijít nalačno.

V pražském O2 Universu, kde se akce v sobotu 20.1. a neděli 21.1. koná, totiž bude možné ochutnat velké množství kulinárních specialit. Chybět nebudou ani gastronomické workshopy.

Potkejte známé osobnosti

Navíc je připraven speciální program, který má návštěvníkům přivodit chuť k jídlu a také je dobře pobavit. Kromě toho, že na festivalu vystoupí známé tváře TV Nova, jako jsou Jana Paulová, Ljuba Krbová, Vanda Hybnerová, Tereza Kostková či Martin Zounar, ukáží se i populární osobnosti ze světa gastronomie.

Mimo jiné finalisté MasterChef Česko 2023 Jan Albrecht, Tereza Vyhlídalová a Jakub Menšík, vítězka této soutěže z roku 2021 Veronika „Besky“ Beskydiarová nebo šampion z roku 2020 Roman Staša, který akci moderuje společně se Zorkou Hejdovou.

Drsní porotci proti svým kolegům

Vrcholem ovšem bude neúprosné klání těch nejlepších kuchařů u nás. Na jedné straně budou stát Jan Punčochář, Přemek Forejt a Radek Kašpárek a proti nim například Marek Fichtner, Pavel Sapík, šéfkuchař Grandhotelu Pupp Ondřej Koráb, Marek Raditch, nebo šéfkuchaři italských restaurací Dejvická 34 Tomáš Černý a Aromi Marco Giampaoli. Restauraci Eska představí Jaroslav Kozdělka a SaSaZu zase Ari Munandar.

Kdo chce vidět, jak se populární porotci z MasterChefa poperou s výzvou, která pro ně nebude vůbec jednoduchá, a k tomu si dát něco skvělého k jídlu, má možnost tento víkend. Program začíná oba víkendové dny v pravé poledne a poslední souboj šéfkuchařů se uskuteční od 19 hodin.

Náš tip: Pokud si chcete navodit atmosféru již dnes, připravte si podle našeho videoreceptu salát, který je oblíbeným pokrmem Jana Punčocháře:

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více