Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
tejaja uvařila 21. 5. 2012 17:59 Kuře na petrželi a bylinkách s kroupotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 5. 2012 17:59 Kuře na petrželi a bylinkách s kroupotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 5. 2012 17:58 Kuře na petrželi a bylinkách s kroupotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 5. 2012 17:58 Kuře na petrželi a bylinkách s kroupotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 5. 2012 17:58 Kuře na petrželi a bylinkách s kroupotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky