Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 14. 1. 2015 10:12 Kuřecí curry se špenátem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 1. 2015 19:21 Kuřecí curry se špenátem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 1. 2015 19:20 Kuřecí curry se špenátem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít