Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
ivulinka uvařila 7. 8. 2011 17:14 Kuřecí plátky se smetanovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 7. 8. 2011 17:11 Kuřecí plátky se smetanovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 7. 8. 2011 17:10 Kuřecí plátky se smetanovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?