Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Lenka Škulinová uvařila 9. 2. 2023 16:27 Kuřecí prsa jako minutka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 9. 2. 2023 16:27 Kuřecí prsa jako minutka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů