uvařila 22. 5. 2012 22:07
zalité rolky a přikryté pokličkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 5. 2012 22:07
zalité rolky a přikryté pokličkou
uvařila 22. 5. 2012 22:06
vymazaný pekáček s rolkami
uvařila 22. 5. 2012 22:05
rolky v trojobalu a můžeme být obaleno i vícekrát
uvařila 22. 5. 2012 22:01
přidáme anglickou slaninu
uvařila 22. 5. 2012 22:00
pomažeme hořticí
uvařila 22. 5. 2012 22:00
plátky osolíme a opepříme
uvařila 22. 5. 2012 21:57
po hodině pečení v troubě
uvařila 22. 5. 2012 21:57
zabalené rolky - posolené, opepřené, potřené hořticí s anglickou slaninou
uvařila 22. 5. 2012 21:56
finál - přítel nemá rád na kaši zelené, ale dle fantazie můžete přidat :-)
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Dejte na radu Francouzů! 6 dobrých důvodů, proč pít kvalitní červené víno
Zálivka je koruna salátu! Dotáhněte klasiku k dokonalosti, anebo vyzkoušejte něco nového!
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák