Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
mika59 uvařila 7. 10. 2020 14:44 Kuřecí smetanové karbanátky z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 10. 2020 14:44 Kuřecí smetanové karbanátky z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 10. 2020 14:44 Kuřecí smetanové karbanátky z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš