Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
1974andrea uvařila 2. 7. 2011 10:14 Kuřecí steak na rozmarýnu s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 7. 2011 10:12 Kuřecí steak na rozmarýnu s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 7. 2011 10:12 Kuřecí steak na rozmarýnu s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 7. 2011 10:12 Kuřecí steak na rozmarýnu s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý