Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
bouma.music uvařil 5. 4. 2014 11:27 Květák alá mozeček v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
NelaH uvařila 19. 4. 2012 11:48 Květák alá mozeček v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail v parním hrnci Okomentovat
NelaH uvařila 19. 4. 2012 11:48 Květák alá mozeček v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail květák v misce na rýži Okomentovat
NelaH uvařila 19. 4. 2012 11:48 Květák alá mozeček v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý