Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:30 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:20 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí