Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:30 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:20 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 21. 8. 2009 09:19 Květák v sýrovoslaninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby