Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail upečené Okomentovat
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail postup pri plnení Okomentovat
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail naservírované labute Okomentovat
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Jak se slaví masopust: Na Tučný čtvrtek patří jitrnice, na neděli polévka gerštl a v úterý se smaží koblihy a boží milosti
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience