Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail upečené Okomentovat
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail postup pri plnení Okomentovat
Danculka uvařila 27. 2. 2011 14:36 Labutě z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail naservírované labute Okomentovat
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
Hrníčkový mazanec naší babči: Voní máslem a citronem a přípravu podle tohoto receptu zvládne úplně každý