Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
1974andrea uvařila 21. 7. 2015 07:33 Likér z černého rybízu, višní a josty 0 0 Zobrazit detail Naloženo Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 7. 2015 07:32 Likér z černého rybízu, višní a josty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 7. 2015 07:31 Likér z černého rybízu, višní a josty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
11 foto MasterChef Česko 2022: Betty, Martin, Malika a další. Představujeme 16 finalistů kulinářské show