Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Eliza uvařila 26. 5. 2012 19:27 Lilek zapečený se sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 5. 2012 19:21 Lilek zapečený se sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 5. 2012 19:21 Lilek zapečený se sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 5. 2012 19:21 Lilek zapečený se sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť
10 faktů o meruňkách, které jste možná nevěděli: Tohle dietní ovoce podle Konfucia rozvíjí vědomosti. Jak je skladovat?