Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:13 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:11 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Smažit Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:09 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Obalit Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:08 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Dobrý nedělní oběd Okomentovat
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný