Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:13 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:11 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Smažit Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:09 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Obalit Okomentovat
Paprika uvařila 9. 8. 2009 10:08 Losos s křenovou omáčkou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Dobrý nedělní oběd Okomentovat
Jak na dokonale krémovou květákovou polévku: Skvělé chuti pomůže vývar, smetana i špetka muškátového oříšku